Feest bij Kennissen (vernieuwd)
Sex Geschichten Sexgeschichten auf Deutsch Tabus Geschichten

Feest bij Kennissen (vernieuwd)

Dit verhaal heb ik al eerder geschreven. Bedankt voor de positieve berichten. Ik heb m wat herschreven n.a.v. eigen recente ervaringen. Veel plezier.

====

Als ik je voor de eerste keer ontmoet worden we op een feestje aan elkaar voor gesteld. Het is een warme zomeravond en we zijn te gast bij vrienden met een groot vrijstaand huis, met daarom heen een grote tuin. Het oogcontact is er daarvoor al geweest en met mijn ogen heb ik je profiel al ‘gescand’ Nee, ik val niet zo maar voor iedere vrouw, maar jij trekt mijn bijzondere aandacht. Wat me opvalt is dat je introvert overkomt, maar ondertussen geniet van de blikken die richting jou worden geworpen. Blijkbaar ben ik niet de enige. Terwijl ik wat achteloos sta te praten, blijven mijn ogen steken bij je heupen. Je staat met je rug naar me toe en ik zie hoe je heerlijke billen zich vormen in die prachtige jurk. Ook jij kijkt achteloos om je heen en onze blikken kruisen elkaar ‘toevallig’. Een korte glimlach ontsnapt aan je lippen. Als we aan elkaar voorgesteld worden houd ik je hand eigenlijk langer vast dan nodig. Ondertussen kijk ik diep in je ogen en verdrink ik er bijna in. Op een gegeven moment moet ik je hand wel los gaan laten, want anders wordt het een raar gezicht. Met spijt ontspan ik mijn hand en laat ik los. Bij het loslaten knijp je lichtjes in mijn hand en streelt je duim over mijn hand. Ik had me al even los geworsteld uit je ogen, maar iets verschrikt kijk ik je weer aan. Met een lichte knipoog zet je me even in spanning. Ons gesprek over liflafjes zetten we voort totdat mijn partner mij mee sleept en mij voorstelt aan andere stellen.

De avond vordert en naar mate er meer drank vloeit wordt de stemming op het feest losser. Mensen verspreiden zich door het huis en op het terras. Een beetje doelloos loop ik rond en verbaas me over sommige mensen. Mijn partner is druk aan t lallen met vriendinnen. Ik ga naar de keuken om een glas wijn voor mezelf in te schenken. „Wijn? Je leek me meer een bier type.” Ik draai me om en kijk weer in de mooiste ogen van deze avond. „Ik hou ook van bier, “ antwoord ik „Maar als ze een ‚premier cru‘ serveren, dan lust ik daar zeker een glas van. Wil je ook een glas?” „Ik heb nog, maar dank je wel. Was je hier al eerder geweest?” Vraag je aan mij. Ik geef aan van niet. „Ze hebben een prachtig huis zoals je ziet, maar de tuin is echt een plaatje. Kom dan leid ik je rond.” Ik geef je mijn arm en via de keuken lopen we over het terras samen de tuin in. Bij het zwembad zitten een aantal mensen met elkaar te kletsen. Twee dames liggen in de jacuzzi en giechelen met elkaar. We lopen de tuin verder in en je vertelt mij over de architect en de planten.

Al pratend lopen we steeds verder de tuin in tot we in een nieuw gedeelte komen. Dit is een zonneweide dat zich achter een half hoge heg bevindt met in de hoek een sauna. We staan stil en ik draai me naar je toe. Ik kijk je aan, neem je hoofd in mijn handen en begin je te zoenen. Onze lippen raken elkaar en mijn tong vindt de jouwe. Ze beginnen een sensueel spel. Mijn handen strelen door je haren terwijl we nog gepassioneerder beginnen te zoenen. Ik pak je vast aan je haren, lichtjes zodat ik je hoofd iets kan buigen en heerlijk van je oorlelletje kan genieten door er in te knabbelen. Ik ruik je parfum en zak af richting je nek. Mijn rechterhand blijft strelen door je haren, mijn andere hand zakt af van je rug naar die heerlijke billen die ik aan het begin van de avond al in mijn vizier had. Ik knijp er flink in terwijl ik even in je nek zuig. Je kreunt iets. Jouw handen gaan over mijn billen en beginnen die te kneden. Mijn mond zakt af richting je schouders en mijn handen trekken de spaghettibandjes langs je schouders. Ik stroop je jurk iets naar beneden en je zalige borsten komen bloot te liggen. Je tepels zijn hard en ik kan ze niet weerstaan. Ik neem je bosten 1 voor 1 in mijn handen en neem je tepels in mijn mond. Ik zuig er lekker aan en af en toe bijt ik er lekker in. Ik richt me op om je weer te zoenen. Mijn handen zakken weer af naar je billen en beginnen je jurk naar boven te trekken. Even later hebben mijn handen vrij spel en voel ik de warmte van je billen. Ik pak met beide handen je billen vast en knijp er stevig in. Van deze ruwere aanpak lijk je meer te genieten, dus ik knijp er nog harder in. Ik kan het niet zien, maar er moeten wel knijp afdrukken te zien zijn. Ik trek je billen uit elkaar. Mijn handen strelen via je blote rug zich weer een weg naar boven. Beide handen gaan weer door je haren en zoen je. Onze tongen vinden elkaar en het zoenen wordt nog gepassioneerder, als of we elkaar willen opeten. Even heb ik het idee dat je mij wil bijten dus mijn linkerhand trekt je hoofd aan je haren naar achteren. Mijn mond zoekt je oor weer en ik lik met mijn tong langs oor. Mijn rechterhand dwaalt ondertussen via je rug af naar je billen en vind dat heerlijke geultje onderaan je rug. Mijn hand streelt over je bilspleet en in reactie duw jij die lekkere kont iets naar achteren. Via je billen gaan mijn handen opzoek naar hun volgende doel. Door de stof van je string voel ik dat je al een beetje nat bent. Ik wrijf er lekker overheen en ik voel dat je een beetje door je benen zakt. Mijn vinger haakt achter je string en vindt je vochtige lipjes. Langzaam haal ik mijn vinger langs je natte lippen. Heel even steek ik een vinger bij je naar binnen en voel je hitte. Je zakt iets in mijn armen, maar dan vind je het genoeg.

Je duwt me naar achteren en ik beland op mijn rug op het ligbed. Op je knieën kom je voor mij zitten en kijkt mij diep in mijn ogen. Je knoopt mijn broek los en haalt mijn half harde pik uit mijn broek. Ik sluit even mijn ogen en voel je met een hand mijn pik vast hebt en hoe je met je andere hand mijn zak begint te masseren. Als ik mijn ogen open zie ik hoe je mij met een glimlach aankijkt. Man wat geniet ik van dit moment! Terwijl je mij aan blijft kijken begin je me langzaam af te trekken. Langzaam buig je je hoofd naar voren en geef je plagend een kusje op mijn eikel. Er stroomt een druppel vocht uit wat voor jou het teken is om je mond om mijn inmiddels keihard pik te vouwen. Ik hou mijn adem in als ik zie hoe je, terwijl je mij aan blijft kijken, hem helemaal in je mond probeert te nemen. Ik zie hoe je probeert tot het einde te gaan maar net niet lukt. Oh mijn god wat is dit lekker! Ik geniet nog even van het uitzicht en gooi mijn hoofd in mijn nek. Op de achtergrond hoor ik de geluiden van de mensen in huis. Ik hoor zelfs dat mijn vrouw dronken wordt, afgaand op haar gillende gelach. Ze heeft het blijkbaar naar haar zin. En ze moest eens weten hoe ik nu aan het genieten ben, ze zou helemaal flippen. Maar wat jij doet, daar kan zijn nog wat van leren. Ik richt mijn hoofd weer op en we kijken elkaar weer aan. Je handen spelen met mijn ballen. Af en toe zak je met je mond en neem mijn ballen in je mond. Met mijn handen streel ik door je haren en terwijl we elkaar aanblijven kijken en jij mij heerlijk pijpt. Ik pakt je vast aan je haren en voel hoe je je laat leiden. Met mijn handen geef ik het tempo aan en vertraag ik de beweging. Even danst mijn pik in de koele buitenlucht. Jij houdt je mond open en langzaam gaat mijn pik weer bij je naar binnen zonder dat wij het oogcontact verbreken. Dit keer doe ik het iets anders. Ik voel hoe mijn eikel achter ik je keel wat weerstand voel. Even houd ik je hoofd stil. We blijven naar elkaar kijken. En dan druk ik langzaam mijn pik dieper in je mond. Ik zie je ogen wijder opengaan, maar je protesteert niet. Ik blijf verder duwen totdat ik er helemaal in zit en haal m er dan weer wat naar achteren. Doordat je toegeeft word ik rebels. Ik pak je hoofd met beide handen vast en neuk je langzaam, voorzicht, maar wel diep in je mond. Elke keer als ik helemaal in je mond zit zie hoe je ogen iets wijder open blijven gaan. Ik voel het tintelen in mijn ballen en voel dat als het zo door gaat ik klaarkom. Maar daar is het nog te vroeg voor.

Je staat op. „Nu is het mijn beurt!” Je trekt je slipje uit onder je jurk. Je neemt hem in je hand, ruikt er even aan en lacht. Je loopt op mij en duwt me naar achteren waardoor ik half op het ligbed lig. Ik kijk naar de sterren. Je hijst je jurk op en komt op mijn buik zitten. Je zoent mij en ik proef mijn eigen sappen in jouw mond. Met je heupen schuur je over mijn buik en voel hoe je natte kutlipjes een streep van jouw vocht over mijn buik trekken. Met je billen ga je zover naar beneden dat je kont tegen mijn pik stoot. Stijf als hout maar hulpeloos zonder begeleiding voel je billen mijn pik als het ware omarmen. Dan richt je je weer op en kruip je naar boven. Je borsten komen binnen de reikwijdte van mijn tong en mond. Ik neem je tepels een voor een in mijn mond. En terwijl ik op de ene tepel zuig, knijp ik in de andere. Dit wil ik om en om. Ik hoor je kreunen, maar na verloop van tijd vind je ook dit genoeg en kruip je verder naar boven. Mijn mond kust je zachte buik en ik steek mijn tong plagend in je navel. Ik voel hoe je je benen aan weerszijde van het ligbed zet en gehurkt verder naar boven loopt totdat je met kutje boven mijn mond hangt. Ik ruik die heerlijke geur van je en wil niet liever dan je likken. Jij hebt hier plezier en zorgt ervoor dat ik er net niet bij kan komen. Ik steek mijn tong uit en langzaam plaats je je heerlijke natte grot op mijn mond. Gulzig lik ik met volle overgave en voel hoe je vocht langs mijn wangen stroomt. Afwisselend lik ik je clitje en dan weer steek ik mijn tong die in je. Je zet je knieën op het ligbed aan weerszijde van mijn hoofd. En pakt mijn hoofd stevig vast en stuurt mij langs al de juiste plekjes. Ik merk dat je steeds wilder wordt doordat je mijn hoofd steviger vastpakt. „Ja, nu is het mijn beurt!” hoor ik je grommen. Je gaat steeds sneller en ik voel je jezelf aan het klaar rijden bent op mijn gezicht. Mijn handen grijpen je billen en gaan mee in het tempo. „O ja, misbruik me maar.” denk ik. Ik duw met mijn handen twee vingers bij je naar binnen en probeer je te vingeren. Even lukt dit, maar door je hoge tempo schieten ze er weer uit. Ik knijp weer in je billen en afwisselend wrijf ik met mijn vingers over je heerlijk natte kutje. Af en toe streel ik ook je kontgaatje en plaag je daar een beetje. Aan je gekreun merk ik dat je dat geen straf vindt. Ik voel hoe je je spieren begint aan te spannen en jezelf zo naar een heerlijk orgasme rijdt op mijn mond. Je pakt mijn hoofd nog steviger vast en kijkt naar beneden. Terwijl ik je verkrampte gezicht blijf aankijken zet jij je volle gewicht op mijn mond en neus. Hierdoor krijg ik geen adem meer en kan geen kant op. Ik vertrouw volledig op je en verzet me niet. Ik stik zowat en nu worden mijn ogen groter terwijl ik zie dat jij nog volledig in je orgasme zit. En als ik bijna in paniek raak voel ik hoe jij je ontspant en naar achteren zakt. Uit pure bevrijding neem ik een flinke teug lucht.

Hierna zak je weer terug en kom je bovenop me liggen. Ik voel hoe je heupen bewegen, hoe je met een soepele beweging je kutlipjes over mijn eikel laat zakken en je boven op mijn pik plaatst. Je beweegt je heupen op en neer om mij zo vervolgens heerlijk te berijden als een ware amazone. Mijn handen kunnen niet anders dan te knijpen in die lekkere kont van je. Ik trek je billen wijd uit elkaar. Mijn vingers strelen achter langs je lipjes. Even haal ik mijn pik uit je en vinger je natte kutje van achteren. Dan neuk ik je verder en mijn natte vingers masseren jouw kontje van achteren. Uitnodigend geef je tegendruk tegen mijn vinger. En terwijl ik het tempo verhoog steek ik mijn vinger in je kontje. „o ja, voorzichtig!” hoor ik je zachtjes kreunen in mijn oor. Deze combinatie houdt geen man lang vol. Weer voel ik dat getintel dat ik ga komen, dus ik duw je van me af en je gaat staan. Ik draai je om en buig je voorover. Op handen en knieën neem je plaats op het ligbed. Ik ga achter je staan en heb een heerlijk uitzicht op die lekkere billen van je. Als ik via je billen over je schouder heen kijk, kijk ik over de heg heen en kan ik de mensen in en bij het huis zien. De maan schijnt en weerkaatst op je billen. Je zit afwachtend met je billen omhoog. Ik kan de verleiding niet weerstaan en neem achter je plaats. Wat een uitzicht! Wat een avond! Eerst had ik nog totaal geen zin en nu wil ik dat dit moment nooit meer stopt! Ik kan de verleiding niet weerstaan en sla je een paar keer hard op je billen. Een gilletje ontsnapt aan je mond. Shit zouden ze dit horen in het huis? Ik kijk even en zie niets bewegen. In het maanlicht zie ik hoe mijn handafdruk zich begint af te tekenen. Ter beloning kus ik je billen op de rode plekken en pak je ze beet. Ik moet gewoon en lik met mijn tong eerst nog even aan je clitje, maar die is nog gevoelig. Vervolgens langs je lippen omhoog en over je anus. Daarna richt ik me weer op. Ik plaats mijn eikel tegen je kutje en ram hem vervolgens lekker bij je naar binnen. Vol begin ik nu op je in te stoten. Met mijn linker hand steun ik op je billen en met mijn rechterhand grijp ik je van achteren bij je haren.

Nu voel ik het getintel weer opkomen wil ik me niet meer inhouden. Ik blijf stoten en ga komen. Ik gooi mijn hoofd in mijn nek en haal mijn pik uit je. Ik kom heerlijk klaar en spuit over je rug en die prachtige billen van je. Als ik weer bij mijn positieven kom is het eerste wat ik zie de feestende mensen. Er komen er een aantal naar buiten en ik zie hoe een man struikelt en het zwembad in valt. Gevolgd door hilarisch gelach en meer mensen die naar buiten komen. Dan kijk ik naar beneden en zie hoe jij over je schouder mij aankijkt met die prachtige glimlach. We blijven nog even zwijgend bij elkaar om bij te komen.

Na een tijdje fatsoeneren wij ons en voegen we ons onopvallend weer bij het gezelschap. Waar de drank nog meer zijn tol had geëist. Mijn vrouw is dronken, tijd om naar huis te gaan. Bij het afscheid nemen druk je mij iets in mijn handen dat ik direct herken. Het is je stringetje. Snel stop ik m in mijn zak. „Bel me snel!” fluister je mij toe, terwijl mij een zoen op mijn wang geeft. Op de weg terug in de auto denk ik: „Shit, ik haar nummer niet!” Maar eenmaal thuis haal ik je string uit mijn zak, ruik er nog even aan, glimlach en zie dan dat jij je mobiele nummer erop hebt geschreven.

Einen Kommentar hinzufügen

Klicken Sie hier, um einen Kommentar abzugeben